Få et fuldt funktionsdygtigt Intranet med eller uden opsætning på din server. Du bestemmer!

Oxygen Intranet for Sitecore partnere

På denne side har vi samlet information til Sitecore Partnere, som ønsker at købe en licens til Oxygen Intranet baseret på Sitecore (version 9)

Hvad er Oxygen Intranet?

Oxygen Intranet er en overbygning på Sitecore (version 9) og adresserer især tre emner:

Nemt. Det er nemt at finde de informationer medarbejderen skal bruge og redigeringen af intranettet foregår også nemt ved hjælp af Sitecores Frontend Editing værktøjer.

Mobilt. Det stigende antal tablets og smartphone skal også kunne tilgå intranettet – derfor har vi udviklet en helt ny frontend i Responsive Webdesign.

Socialt. Vi har taget inspiration fra de sociale medier, så intranettet bliver mere levende og langt bedre til videndeling.

Hvad koster Oxygen Intranet?

Vi har lavet en prisstruktur, hvor Sitecore partnere skal betale 90.000,- DKK ex moms for koden til Oxygen Intranet. Bemærk at dette ikke inkluderer Sitecore licensen.

Kildekode

Det står dig frit for at benytte og videreudvikle den medfølgende software til det projekt, du har købt den til. Vi udvikler løbende ny funktionalitet, som kan købes fra sag til sag.

Det med småt

Softwaren leveres "As is", uden garanti af nogen art, og uden tilpasning til bestemte formål. Vi kan under ingen omstændigheder stilles til ansvar for nogen krav om erstatning eller anden hæftelse, uanset hvilken sammenhæng det har med brugen af den leverede software. Kittet må kun benyttes til én kunde, og vi skal have oplyst firmanavnene på de kunder, der har købt løsningen.

Lad os sætte hele molevitten op - for 55.000,- kr.

Vi tilbyder, at hjælpe dig til en god start. Du giver os adgang til terminalserver, og vi opsætter Sitecore Intranet Platform samt Oxygen Intranet kode. Derefter gennemgår vi sitets opbygning med dig på et telefonmøde, hvor du også kan få svar på eventuelle spørgsmål. Pris 55.000,- DKK ex. moms